Achternaam AbbacheMeer weten over de achternaam Abbache is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbache in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbache leven.

De Abbache achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbache, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbache zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbache

Bekijk kaart van de achternaam Abbache

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbache ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbache draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbache die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbache vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbache zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbache onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbache in de wereld

 1. Algerije Algerije (1870)
 2. Frankrijk Frankrijk (91)
 3. Engeland Engeland (9)
 4. Niger Niger (3)
 5. Canada Canada (1)
 6. Kameroen Kameroen (1)
 7. Marokko Marokko (1)
 8. Polen Polen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbache hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbache in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbache de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbache een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbache enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbache veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbache, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbache, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbache, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbache met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abacho
 2. Abbaco
 3. Apache
 4. Aubach
 5. Abbaci
 6. Abachi
 7. Abiche
 8. Abouche
 9. Abaco
 10. Abbas
 11. Abbasi
 12. Abbass
 13. Abbassi
 14. Abbazia
 15. Aboagye
 16. Abucha
 17. Aubac
 18. Abaca
 19. Abasse
 20. Abicha
 21. Aabac
 22. Abich
 23. Abbic
 24. Abbassa
 25. Abac
 26. Abase
 27. Abbazi
 28. Abouch
 29. Abbouch
 30. Abaga
 31. Abagiu
 32. Abaiga
 33. Abajo
 34. Abas
 35. Abasi
 36. Abaso
 37. Abass
 38. Abassi
 39. Abaz
 40. Abaza