Achternaam Abdulla didiMeer weten over de achternaam Abdulla didi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdulla didi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdulla didi leven.

De Abdulla didi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdulla didi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdulla didi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdulla didi

Bekijk kaart van de achternaam Abdulla didi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdulla didi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdulla didi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdulla didi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdulla didi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdulla didi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdulla didi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdulla didi in de wereld

 1. Maldiven Maldiven (150)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdulla didi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdulla didi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdulla didi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdulla didi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdulla didi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdulla didi, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdulla didi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdulla didi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdulla didi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdulhadi
 2. Abdulhamid
 3. Abdulkadir
 4. Abdullahi
 5. Abdullatif
 6. Abdelhafidi
 7. Abdallahi
 8. Abdallaoui
 9. Abdelhadi
 10. Abdelhafid
 11. Abdelhamid
 12. Abdellahi
 13. Abdellaoui
 14. Abdellati
 15. Abdellatif
 16. Abdelmajid
 17. Abdillahi
 18. Abdollahi
 19. Abdul-ahad
 20. Abdul-amir
 21. Abdul-aziz
 22. Abdul-hadi
 23. Abdul-hamid
 24. Abdul-majid
 25. Abdul-qadir
 26. Abdul-rashid
 27. Abdul-wadud
 28. Abdul-wahid
 29. Abdulahad
 30. Abdulahi
 31. Abdulai
 32. Abdulatif
 33. Abdulaziz
 34. Abdulhakim
 35. Abdulkarim
 36. Abdulla
 37. Abdullah
 38. Abdullahu
 39. Abdullayev
 40. Abdullayeva