Achternaam BettenhausenMeer weten over de achternaam Bettenhausen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettenhausen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettenhausen leven.

De Bettenhausen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettenhausen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettenhausen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettenhausen

Bekijk kaart van de achternaam Bettenhausen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettenhausen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettenhausen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettenhausen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettenhausen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettenhausen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettenhausen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettenhausen in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (891)
 2. Duitsland Duitsland (548)
 3. België België (10)
 4. Canada Canada (6)
 5. Zweden Zweden (6)
 6. Thailand Thailand (3)
 7. Oostenrijk Oostenrijk (2)
 8. Australië Australië (2)
 9. Frankrijk Frankrijk (1)
 10. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettenhausen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettenhausen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettenhausen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettenhausen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bettenhausen enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bettenhausen stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettenhausen.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bettenhausen hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettenhausen maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettenhausen, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettenhausen, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettenhausen met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bodenhausen
 2. Bettenson
 3. Betenson
 4. Bettencourt
 5. Bettens
 6. Bettingen
 7. Bettinson
 8. Buddenhagen
 9. Bedinghaus
 10. Betencourt
 11. Bethencourt
 12. Bettinger
 13. Bittencourt
 14. Bothenius
 15. Bottens
 16. Bottenstein
 17. Butenschoen
 18. Buttingen
 19. Batnasan
 20. Bittenger
 21. Buitenhuis
 22. Bettancourt
 23. Bethencourth
 24. Buitenhuys
 25. Beatens
 26. Bettington
 27. Badenas
 28. Batanas
 29. Batangan
 30. Batinas
 31. Bednash
 32. Betance
 33. Betances
 34. Betancour
 35. Betancourt
 36. Betancourth
 37. Betancur
 38. Betancurt
 39. Betancurth
 40. Betanzos