Achternaam AbeilhéMeer weten over de achternaam Abeilhé is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeilhé in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeilhé leven.

De Abeilhé achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeilhé, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeilhé zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeilhé

Bekijk kaart van de achternaam Abeilhé

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeilhé ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeilhé draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeilhé die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeilhé vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeilhé zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeilhé onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeilhé in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeilhé hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeilhé in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeilhé de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeilhé een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeilhé. Dit komt doordat de achternaam Abeilhé vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abeilhé stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeilhé.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abeilhé hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeilhé maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abeilhe
 2. Abeilla
 3. Abeille
 4. Abelho
 5. Abelha
 6. Abolé
 7. Abelló
 8. Abeal
 9. Abeel
 10. Abeele
 11. Abel
 12. Abela
 13. Abele
 14. Abell
 15. Abella
 16. Abelli
 17. Abello
 18. Abelly
 19. Abelo
 20. Abelow
 21. Abely
 22. Abil
 23. Abila
 24. Abilio
 25. Abilla
 26. Abilia
 27. Abelia
 28. Abelio
 29. Abile
 30. Abeli
 31. Abaille
 32. Aublé
 33. Abal
 34. Abala
 35. Abaleo
 36. Abalia
 37. Aballay
 38. Aballe
 39. Aballi
 40. Aballo