Achternaam AbdollahzadehMeer weten over de achternaam Abdollahzadeh is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdollahzadeh in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdollahzadeh leven.

De Abdollahzadeh achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdollahzadeh, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdollahzadeh zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdollahzadeh

Bekijk kaart van de achternaam Abdollahzadeh

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdollahzadeh ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdollahzadeh draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdollahzadeh die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdollahzadeh vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdollahzadeh zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdollahzadeh onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdollahzadeh in de wereld

 1. Iran Iran (13156)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (55)
 3. Canada Canada (26)
 4. Engeland Engeland (23)
 5. Zweden Zweden (17)
 6. Finland Finland (5)
 7. Nederland Nederland (5)
 8. Thailand Thailand (5)
 9. Noorwegen Noorwegen (4)
 10. Frankrijk Frankrijk (3)
 11. Brazilië Brazilië (2)
 12. Duitsland Duitsland (2)
 13. Schotland Schotland (2)
 14. Georgië Georgië (2)
 15. India India (2)
 16. Armenië Armenië (1)
 17. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 18. Australië Australië (1)
 19. Wales Wales (1)
 20. Kroatië Kroatië (1)
 21. Italië Italië (1)
 22. Maleisië Maleisië (1)
 23. Portugal Portugal (1)
 24. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdollahzadeh hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdollahzadeh in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdollahzadeh de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdollahzadeh een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdollahzadeh enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdollahzadeh. Dit komt doordat de achternaam Abdollahzadeh vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdollahzadeh stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdollahzadeh.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdollahzadeh, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdollahzadeh, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdollahzadeh met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdullazadeh
 2. Abdollahi
 3. Abdul-ahad
 4. Abdulahad
 5. Abdollah
 6. Abdoulkader
 7. Abdelwahad
 8. Abdalahmad
 9. Abdalahe
 10. Abdallah
 11. Abdallahi
 12. Abdelfatah
 13. Abdelfattah
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhady
 16. Abdeljawad
 17. Abdelkader
 18. Abdelkazem
 19. Abdelkhalek
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdelqader
 23. Abdelrahman
 24. Abdelraza
 25. Abdelwahab
 26. Abdillah
 27. Abdillahi
 28. Abdoulaye
 29. Abdul-azeez
 30. Abdul-hadi
 31. Abdulhadi
 32. Abdullah
 33. Abdullahi
 34. Abdullahu
 35. Abdullayev
 36. Abdulraheem
 37. Abdulrahman
 38. Abdoulahi
 39. Abdullaev
 40. Abdullaeva