Achternaam AbatchaMeer weten over de achternaam Abatcha is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abatcha in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abatcha leven.

De Abatcha achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abatcha, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abatcha zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abatcha

Bekijk kaart van de achternaam Abatcha

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abatcha ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abatcha draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abatcha die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abatcha vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abatcha zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abatcha onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abatcha in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (7267)
 2. Tsjaad Tsjaad (3370)
 3. Kameroen Kameroen (1270)
 4. Niger Niger (694)
 5. Benin Benin (97)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 7. Wales Wales (4)
 8. Engeland Engeland (3)
 9. Republiek Congo Republiek Congo (2)
 10. Ivoorkust Ivoorkust (2)
 11. IJsland IJsland (2)
 12. Frankrijk Frankrijk (1)
 13. India India (1)
 14. Maleisië Maleisië (1)
 15. Noorwegen Noorwegen (1)
 16. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abatcha hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abatcha in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abatcha de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abatcha een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

 1. Afatchao
 2. Abatecola
 3. Abatucci
 4. Apetche
 5. Abats
 6. Abades
 7. Abadez
 8. Abadias
 9. Abbatucci
 10. Abitz
 11. Abts
 12. Abtouche
 13. Abadjian
 14. Abetz
 15. Afteka
 16. Aftyka
 17. Abbadessa
 18. Abbattista
 19. Abbotts
 20. Abdeslam
 21. Abdis
 22. Abdous
 23. Abdus
 24. Aboites
 25. Aboitiz
 26. Aboytes
 27. Apitz
 28. Apodaca
 29. Apodaka
 30. Aptekar
 31. Aubets
 32. Avdic
 33. Abetxuko
 34. Avetik
 35. Abdias
 36. Aptecar
 37. Abdk
 38. Abudas
 39. Abidjan
 40. Abdić