Achternaam AbdićMeer weten over de achternaam Abdić is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdić in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdić leven.

De Abdić achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdić, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdić zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdić

Bekijk kaart van de achternaam Abdić

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdić ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdić draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdić die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdić vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdić zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdić onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdić in de wereld

 1. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina (1197)
 2. Slovenië Slovenië (356)
 3. Kroatië Kroatië (93)
 4. Montenegro Montenegro (52)
 5. Servië Servië (4)
 6. Kosovo Kosovo (2)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdić hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdić in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdić de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdić een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdić. Dit komt doordat de achternaam Abdić vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Avdić
 2. Abdis
 3. Abdias
 4. Abdiji
 5. Abdiaj
 6. Abadias
 7. Abdous
 8. Abdus
 9. Abitz
 10. Avdic
 11. Abdk
 12. Avdija
 13. Avdiji
 14. Abdes
 15. Abdz
 16. Abdek
 17. Avdiaj
 18. Abades
 19. Abadez
 20. Aboites
 21. Aboitiz
 22. Abts
 23. Apitz
 24. Abudas
 25. Abidjan
 26. Avdijaj
 27. Abdiaziz
 28. Abdagic
 29. Aftis
 30. Abadjian
 31. Abetz
 32. Abudoj
 33. Abats
 34. Aftiss
 35. Abbots
 36. Abbotts
 37. Abdeslam
 38. Abdikadir
 39. Abdoussi
 40. Aboytes