Achternaam AbdousMeer weten over de achternaam Abdous is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdous in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdous leven.

De Abdous achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdous, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdous zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdous

Bekijk kaart van de achternaam Abdous

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdous ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdous draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdous die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdous vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdous zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdous onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdous in de wereld

 1. Algerije Algerije (3619)
 2. Marokko Marokko (1635)
 3. Frankrijk Frankrijk (293)
 4. Niger Niger (78)
 5. Iran Iran (23)
 6. Spanje Spanje (22)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (19)
 8. Canada Canada (12)
 9. België België (4)
 10. Engeland Engeland (2)
 11. Afghanistan Afghanistan (1)
 12. Brazilië Brazilië (1)
 13. Hongarije Hongarije (1)
 14. Nederland Nederland (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdous hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdous in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdous de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdous een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdous enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdous. Dit komt doordat de achternaam Abdous vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdous hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdous maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdus
 2. Abdis
 3. Abdoussi
 4. Abdias
 5. Abdes
 6. Abbots
 7. Abades
 8. Abadias
 9. Abbotts
 10. Abts
 11. Abdk
 12. Abudas
 13. Abdić
 14. Abdiji
 15. Abdiaj
 16. Abudoj
 17. Abdz
 18. Abdek
 19. Abats
 20. Abadez
 21. Abitz
 22. Aboites
 23. Aboytes
 24. Aubets
 25. Avdic
 26. Abtouche
 27. Abidjan
 28. Avdić
 29. Avdija
 30. Avdiji
 31. Abdagic
 32. Aftis
 33. Abetz
 34. Avtzis
 35. Avdiaj
 36. Aftiss
 37. Abbotson
 38. Apitius
 39. Abatucci
 40. Abbadessa