Achternaam AbdkMeer weten over de achternaam Abdk is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdk in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdk leven.

De Abdk achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdk, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdk zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdk

Bekijk kaart van de achternaam Abdk

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdk ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdk draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdk die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdk vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdk zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdk onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdk in de wereld

 1. Algerije Algerije (3)
 2. Somalië Somalië (1)
 3. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdk hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdk in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdk de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdk een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdk stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdk.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdk hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdk maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdk, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdk, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdk met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdz
 2. Abdek
 3. Abdis
 4. Abdus
 5. Abts
 6. Abdes
 7. Abades
 8. Abadez
 9. Abdous
 10. Abitz
 11. Avdic
 12. Abdias
 13. Abudas
 14. Abdić
 15. Abdiji
 16. Abetz
 17. Abdiaj
 18. Abudoj
 19. Abats
 20. Abadias
 21. Apitz
 22. Apodaka
 23. Aubets
 24. Avetik
 25. Abidjan
 26. Avdić
 27. Avdija
 28. Avdiji
 29. Abdagic
 30. Aftis
 31. Afteka
 32. Avdiaj
 33. Aftyka
 34. Abbots
 35. Abbotts
 36. Abdeslam
 37. Abdikadir
 38. Abdoussi
 39. Aboites
 40. Aboitiz