Achternaam AbdagicMeer weten over de achternaam Abdagic is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdagic in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdagic leven.

De Abdagic achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdagic, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdagic zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdagic

Bekijk kaart van de achternaam Abdagic

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdagic ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdagic draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdagic die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdagic vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdagic zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdagic onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdagic in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (39)
 2. Oostenrijk Oostenrijk (13)
 3. Duitsland Duitsland (12)
 4. Liechtenstein Liechtenstein (6)
 5. Denemarken Denemarken (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdagic hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdagic in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdagic de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdagic een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdagic. Dit komt doordat de achternaam Abdagic vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Abdis
 2. Avdic
 3. Abdiaziz
 4. Abdiji
 5. Abd aziz
 6. Abades
 7. Abadez
 8. Abadias
 9. Abdikadir
 10. Abdous
 11. Abdus
 12. Aboitiz
 13. Abdias
 14. Abdk
 15. Abudas
 16. Abdić
 17. Avdiji
 18. Abd karim
 19. Abbiatico
 20. Abdes
 21. Abdiaj
 22. Abdz
 23. Abdek
 24. Abats
 25. Abatucci
 26. Abbatucci
 27. Abbotts
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdessamie
 31. Abdoussi
 32. Abitz
 33. Aboites
 34. Aboytes
 35. Abts
 36. Apodaca
 37. Apodaka
 38. Aptaker
 39. Abdessadik
 40. Avetik