Achternaam AbbiaticoMeer weten over de achternaam Abbiatico is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbiatico in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbiatico leven.

De Abbiatico achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbiatico, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbiatico zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbiatico

Bekijk kaart van de achternaam Abbiatico

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbiatico ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbiatico draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbiatico die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbiatico vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbiatico zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbiatico onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbiatico in de wereld

 1. Italië Italië (58)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbiatico hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbiatico in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbiatico de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbiatico een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbiatico enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbiatico hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbiatico maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbiatico, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbiatico, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbiatico met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbatucci
 2. Aboitiz
 3. Abdiaziz
 4. Abdagic
 5. Abadias
 6. Abatecola
 7. Abatucci
 8. Abbattista
 9. Abbotts
 10. Abdikadir
 11. Abitz
 12. Aboites
 13. Abdias
 14. Abdiji
 15. Abd aziz
 16. Abatcha
 17. Abdiaj
 18. Abats
 19. Abbots
 20. Abbotson
 21. Apitius
 22. Abades
 23. Abadez
 24. Abbadessa
 25. Abdis
 26. Aboytes
 27. Abts
 28. Apitz
 29. Apodaca
 30. Aubets
 31. Avdic
 32. Abtsiauri
 33. Abetxuko
 34. Avetik
 35. Abudas
 36. Abidjan
 37. Abdić
 38. Abdisalan
 39. Abdukarimov
 40. Avdiji