Achternaam AbbatucciMeer weten over de achternaam Abbatucci is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbatucci in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbatucci leven.

De Abbatucci achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbatucci, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbatucci zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbatucci

Bekijk kaart van de achternaam Abbatucci

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbatucci ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbatucci draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbatucci die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbatucci vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbatucci zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbatucci onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbatucci in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (60)
 2. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbatucci hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbatucci in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbatucci de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbatucci een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbatucci stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbatucci.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbatucci veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbatucci, zoals we kunnen zien.

 1. Abatucci
 2. Abbiatico
 3. Abatcha
 4. Abatecola
 5. Abbadessa
 6. Abbattista
 7. Abbotts
 8. Abdoussi
 9. Abtouche
 10. Abdagic
 11. Abats
 12. Abbots
 13. Abbotson
 14. Abades
 15. Abadez
 16. Abadias
 17. Abdeslami
 18. Abdous
 19. Abdus
 20. Abitz
 21. Aboites
 22. Aboitiz
 23. Aboytes
 24. Abts
 25. Aubets
 26. Abtsiauri
 27. Apetche
 28. Abetxuko
 29. Aptecar
 30. Abudas
 31. Abd ghani
 32. Abdiji
 33. Abadjian
 34. Abetz
 35. Afatchao
 36. Abudoj
 37. Abdeselam
 38. Abdeslam
 39. Abdessamie
 40. Abdikadir