Achternaam AbdesamadMeer weten over de achternaam Abdesamad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdesamad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdesamad leven.

De Abdesamad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdesamad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdesamad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdesamad

Bekijk kaart van de achternaam Abdesamad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdesamad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdesamad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdesamad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdesamad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdesamad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdesamad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdesamad in de wereld

 1. Algerije Algerije (10)
 2. Spanje Spanje (1)
 3. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdesamad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdesamad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdesamad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdesamad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

 1. Abdessamad
 2. Abdessamed
 3. Abdesalam
 4. Abdeselam
 5. Abdeslam
 6. Abdeslami
 7. Abdessamie
 8. Abdesslam
 9. Abdessalam
 10. Abdisalan
 11. Abdessamia
 12. Abdessemed
 13. Abdeselan
 14. Abdessadik
 15. Abdesselam
 16. Abdesslem
 17. Abdeslem
 18. Abdessadek
 19. Abdessalem
 20. Abdes
 21. Abdessalami
 22. Abdessadki
 23. Abades
 24. Abbadessa
 25. Abdikadir
 26. Abdis
 27. Abdus
 28. Abdussalaam
 29. Abdias
 30. Abd khalid
 31. Abdishakur
 32. Abdiaziz
 33. Abu daqah
 34. Abd karim
 35. Abdagic
 36. Abd aziz
 37. Abdiaj
 38. Abdesselem
 39. Abdek
 40. Abadez