Achternaam AbdessalemMeer weten over de achternaam Abdessalem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdessalem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdessalem leven.

De Abdessalem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdessalem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdessalem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdessalem

Bekijk kaart van de achternaam Abdessalem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdessalem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdessalem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdessalem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdessalem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdessalem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdessalem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdessalem in de wereld

 1. Algerije Algerije (775)
 2. Frankrijk Frankrijk (98)
 3. Tunesië Tunesië (59)
 4. Qatar Qatar (9)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (6)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 7. België België (2)
 8. Albanië Albanië (1)
 9. Australië Australië (1)
 10. Canada Canada (1)
 11. Kameroen Kameroen (1)
 12. China China (1)
 13. Engeland Engeland (1)
 14. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 15. Italië Italië (1)
 16. Marokko Marokko (1)
 17. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdessalem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdessalem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdessalem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdessalem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdessalem. Dit komt doordat de achternaam Abdessalem vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdessalem stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdessalem.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdessalem, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdessalem, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdessalem met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdesslem
 2. Abdessalam
 3. Abdesselem
 4. Abdesslam
 5. Abdesselam
 6. Abdeslem
 7. Abdessamed
 8. Abdessadek
 9. Abdesalam
 10. Abdessalami
 11. Abdeselam
 12. Abdeslam
 13. Abdessamad
 14. Abdessamie
 15. Abdussalaam
 16. Abdessadik
 17. Abdessamia
 18. Abdessadki
 19. Abdessemed
 20. Abdeslami
 21. Abdesamad
 22. Abdisalan
 23. Abdeselan
 24. Abbadessa
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abd karim
 28. Abdes
 29. Abades
 30. Abadez
 31. Abdikadir
 32. Abdis
 33. Abdous
 34. Abdoussi
 35. Abdus
 36. Abtsiauri
 37. Abdias
 38. Abdiaziz
 39. Abd ghani
 40. Abdagic