Achternaam Abd khalidMeer weten over de achternaam Abd khalid is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abd khalid in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abd khalid leven.

De Abd khalid achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abd khalid, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abd khalid zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abd khalid

Bekijk kaart van de achternaam Abd khalid

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abd khalid ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abd khalid draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abd khalid die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abd khalid vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abd khalid zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abd khalid onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abd khalid in de wereld

 1. Maleisië Maleisië (82)
 2. Pakistan Pakistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abd khalid hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abd khalid in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abd khalid de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abd khalid een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abd khalid enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd khalid. Dit komt doordat de achternaam Abd khalid vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abd khalid stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd khalid.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abd khalid hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd khalid maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abd khalid veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abd khalid, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abd khalid, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abd khalid, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abd khalid met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abd karim
 2. Abd ghani
 3. Abdikadir
 4. Abd aziz
 5. Abdeslami
 6. Abdessamad
 7. Abdessamie
 8. Abdessadik
 9. Abdesamad
 10. Abdessamed
 11. Abdessalam
 12. Abdessalem
 13. Abdishakur
 14. Abdesalam
 15. Abdisalan
 16. Abdiaziz
 17. Abdagic
 18. Abdessamia
 19. Abdeselam
 20. Abdeslam
 21. Abdis
 22. Abdoussi
 23. Abdussalaam
 24. Abdesslam
 25. Abdias
 26. Abdesselam
 27. Abdesslem
 28. Abdeslem
 29. Abdessadek
 30. Abdk
 31. Abdukarimov
 32. Abdykalykov
 33. Abu daqah
 34. Abdiji
 35. Abatcha
 36. Abdiaj
 37. Abdessalami
 38. Abdesselem
 39. Abdessadki
 40. Abdek