Achternaam AbdeselamMeer weten over de achternaam Abdeselam is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeselam in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeselam leven.

De Abdeselam achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeselam, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeselam zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeselam

Bekijk kaart van de achternaam Abdeselam

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeselam ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeselam draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeselam die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeselam vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeselam zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeselam onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeselam in de wereld

 1. Spanje Spanje (2175)
 2. Algerije Algerije (2)
 3. Mauritanië Mauritanië (2)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 5. België België (1)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. Engeland Engeland (1)
 8. Marokko Marokko (1)
 9. Rusland Rusland (1)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeselam hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeselam in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeselam de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeselam een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeselam. Dit komt doordat de achternaam Abdeselam vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdeselam stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeselam.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdeselam, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdeselam, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdeselam met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdeslam
 2. Abdesslam
 3. Abdesselam
 4. Abdesalam
 5. Abdeselan
 6. Abdeslami
 7. Abdesslem
 8. Abdeslem
 9. Abdessalam
 10. Abdesselem
 11. Abdesamad
 12. Abdessalem
 13. Abdisalan
 14. Abdessalami
 15. Abdessamad
 16. Abdessamie
 17. Abdussalaam
 18. Abdessamed
 19. Abdessamia
 20. Abdes
 21. Abdessemed
 22. Abades
 23. Abatecola
 24. Abbadessa
 25. Abdis
 26. Abdus
 27. Abdessadik
 28. Abdias
 29. Abdessadek
 30. Abd karim
 31. Abdiaj
 32. Avdysheva
 33. Abdessadki
 34. Abdek
 35. Abadez
 36. Abadias
 37. Abdikadir
 38. Abdous
 39. Abdoussi
 40. Aboites