Achternaam AbdussalaamMeer weten over de achternaam Abdussalaam is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdussalaam in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdussalaam leven.

De Abdussalaam achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdussalaam, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdussalaam zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdussalaam

Bekijk kaart van de achternaam Abdussalaam

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdussalaam ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdussalaam draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdussalaam die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdussalaam vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdussalaam zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdussalaam onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdussalaam in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (82)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (79)
 3. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (4)
 4. Kameroen Kameroen (1)
 5. IJsland IJsland (1)
 6. Kenia Kenia (1)
 7. Maleisië Maleisië (1)
 8. Oekraïne Oekraïne (1)
 9. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdussalaam hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdussalaam in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdussalaam de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdussalaam een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdussalaam enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdussalaam. Dit komt doordat de achternaam Abdussalaam vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Abdessalam
 2. Abdesslam
 3. Abdesselam
 4. Abdessalem
 5. Abdesalam
 6. Abdessalami
 7. Abdeselam
 8. Abdeslam
 9. Abdessamad
 10. Abdesslem
 11. Abdisalan
 12. Abdessamia
 13. Abdesselem
 14. Abdeslami
 15. Abdessamie
 16. Abdessadik
 17. Abdesamad
 18. Abdeslem
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abdessadki
 22. Abdeselan
 23. Abdoussi
 24. Abdus
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abu daqah
 28. Abd karim
 29. Abdessemed
 30. Abadias
 31. Abatecola
 32. Abbadessa
 33. Abdikadir
 34. Abdis
 35. Abdous
 36. Avedissian
 37. Abtsiauri
 38. Abdias
 39. Abduzhaparova
 40. Abudas