Achternaam AbbattistaMeer weten over de achternaam Abbattista is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbattista in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbattista leven.

De Abbattista achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbattista, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbattista zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbattista

Bekijk kaart van de achternaam Abbattista

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbattista ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbattista draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbattista die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbattista vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbattista zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbattista onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbattista in de wereld

 1. Italië Italië (1689)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (176)
 3. Argentinië Argentinië (150)
 4. Frankrijk Frankrijk (104)
 5. Venezuela Venezuela (10)
 6. Australië Australië (8)
 7. Duitsland Duitsland (5)
 8. Canada Canada (2)
 9. Engeland Engeland (2)
 10. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 11. België België (1)
 12. Zwitserland Zwitserland (1)
 13. Chili Chili (1)
 14. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 15. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 16. Spanje Spanje (1)
 17. Noorwegen Noorwegen (1)
 18. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbattista hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbattista in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbattista de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbattista een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbattista. Dit komt doordat de achternaam Abbattista vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Abbadessa
 2. Abbotts
 3. Abatecola
 4. Abbatucci
 5. Abbiatico
 6. Abatcha
 7. Abats
 8. Abbots
 9. Abbotson
 10. Abades
 11. Abadias
 12. Abatucci
 13. Abdis
 14. Abitz
 15. Aboites
 16. Aboitiz
 17. Aboytes
 18. Abts
 19. Aubets
 20. Avetisian
 21. Avetisyan
 22. Abadgoitia
 23. Abdagic
 24. Aftis
 25. Abadjian
 26. Avetisov
 27. Avtzis
 28. Aftiss
 29. Abadez
 30. Abdeslam
 31. Abdous
 32. Abdoussi
 33. Abdus
 34. Apitz
 35. Avedisian
 36. Abtsiauri
 37. Abetxuko
 38. Abdesslam
 39. Avetik
 40. Abdias