Achternaam AbitzMeer weten over de achternaam Abitz is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abitz in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abitz leven.

De Abitz achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abitz, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abitz zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abitz

Bekijk kaart van de achternaam Abitz

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abitz ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abitz draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abitz die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abitz vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abitz zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abitz onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abitz in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (733)
 2. Duitsland Duitsland (150)
 3. Denemarken Denemarken (28)
 4. Australië Australië (3)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 6. Canada Canada (2)
 7. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 8. Filipijnen Filipijnen (1)
 9. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abitz hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abitz in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abitz de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abitz een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abitz stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abitz.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abitz, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abitz, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abitz met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Apitz
 2. Abetz
 3. Aboitiz
 4. Abts
 5. Abdz
 6. Abats
 7. Abadez
 8. Abdis
 9. Abdus
 10. Aboites
 11. Aubets
 12. Abdias
 13. Abdk
 14. Abdić
 15. Abdiji
 16. Abdes
 17. Abdiaj
 18. Abdek
 19. Abbots
 20. Abades
 21. Abadias
 22. Abbotts
 23. Abdous
 24. Aboytes
 25. Avdic
 26. Avetik
 27. Abudas
 28. Abidjan
 29. Avdić
 30. Avdija
 31. Avdiji
 32. Abdiaziz
 33. Aftis
 34. Abatcha
 35. Abudoj
 36. Aptazy
 37. Avtzis
 38. Avdiaj
 39. Aftiss
 40. Apitius