Achternaam AbdiazizMeer weten over de achternaam Abdiaziz is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdiaziz in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdiaziz leven.

De Abdiaziz achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdiaziz, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdiaziz zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdiaziz

Bekijk kaart van de achternaam Abdiaziz

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdiaziz ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdiaziz draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdiaziz die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdiaziz vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdiaziz zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdiaziz onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdiaziz in de wereld

 1. Kenia Kenia (6745)
 2. Somalië Somalië (5588)
 3. Ethiopië Ethiopië (36)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (14)
 5. Zweden Zweden (13)
 6. Engeland Engeland (12)
 7. Denemarken Denemarken (7)
 8. Egypte Egypte (4)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 10. België België (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. Djibouti Djibouti (1)
 13. India India (1)
 14. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1)
 15. Maleisië Maleisië (1)
 16. Noorwegen Noorwegen (1)
 17. Zuid-Soedan Zuid-Soedan (1)
 18. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdiaziz hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdiaziz in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdiaziz de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdiaziz een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdiaziz enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdiaziz stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdiaziz.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdiaziz veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdiaziz, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdiaziz, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdiaziz, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdiaziz met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abd aziz
 2. Abdikadir
 3. Aboitiz
 4. Abdias
 5. Abdiji
 6. Abdagic
 7. Abdiaj
 8. Abadez
 9. Abadias
 10. Abdis
 11. Abitz
 12. Abdić
 13. Abdisalan
 14. Avdiji
 15. Abd karim
 16. Abbiatico
 17. Abdz
 18. Avdiaj
 19. Abades
 20. Abdeslam
 21. Abdeslami
 22. Abdessamie
 23. Abdous
 24. Abdoussi
 25. Abdus
 26. Aboites
 27. Apitz
 28. Avdic
 29. Abtsiauri
 30. Abdessadik
 31. Abd khalid
 32. Abdesamad
 33. Abdeslem
 34. Abdk
 35. Abdishakur
 36. Abudas
 37. Abdesalam
 38. Abidjan
 39. Avdić
 40. Avdija