Achternaam AbidjanMeer weten over de achternaam Abidjan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abidjan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abidjan leven.

De Abidjan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abidjan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abidjan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abidjan

Bekijk kaart van de achternaam Abidjan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abidjan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abidjan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abidjan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abidjan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abidjan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abidjan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abidjan in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (18)
 2. Ivoorkust Ivoorkust (5)
 3. Afghanistan Afghanistan (4)
 4. Benin Benin (3)
 5. Kameroen Kameroen (3)
 6. Niger Niger (3)
 7. Frankrijk Frankrijk (2)
 8. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 9. Canada Canada (1)
 10. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 11. China China (1)
 12. Ghana Ghana (1)
 13. Israël Israël (1)
 14. Kenia Kenia (1)
 15. Mali Mali (1)
 16. Mozambique Mozambique (1)
 17. Pakistan Pakistan (1)
 18. Oekraïne Oekraïne (1)
 19. Oezbekistan Oezbekistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abidjan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abidjan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abidjan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abidjan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abidjan enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abidjan stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abidjan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abidjan, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abidjan, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abidjan met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abadjian
 2. Abadias
 3. Abdias
 4. Abudas
 5. Abdiaj
 6. Abades
 7. Abadez
 8. Abdis
 9. Abdous
 10. Abdus
 11. Abitz
 12. Abdk
 13. Abdić
 14. Abdisalan
 15. Avdija
 16. Avdijaj
 17. Abdiji
 18. Abdes
 19. Abudoj
 20. Abdz
 21. Abdek
 22. Avdiaj
 23. Abbotts
 24. Abdeslam
 25. Aboites
 26. Aboitiz
 27. Aboytes
 28. Abts
 29. Apitz
 30. Apodaca
 31. Apodaka
 32. Aptekar
 33. Avdic
 34. Avedikian
 35. Avedisian
 36. Avetisian
 37. Avetisyan
 38. Aptecar
 39. Avdić
 40. Avdiji