Achternaam AbadiasMeer weten over de achternaam Abadias is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abadias in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abadias leven.

De Abadias achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abadias, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abadias zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abadias

Bekijk kaart van de achternaam Abadias

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abadias ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abadias draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abadias die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abadias vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abadias zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abadias onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abadias in de wereld

 1. Spanje Spanje (1074)
 2. Brazilië Brazilië (82)
 3. Mexico Mexico (46)
 4. Frankrijk Frankrijk (38)
 5. Argentinië Argentinië (29)
 6. Colombia Colombia (25)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 8. Kameroen Kameroen (2)
 9. Venezuela Venezuela (2)
 10. Canada Canada (1)
 11. China China (1)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Ierland Ierland (1)
 14. Peru Peru (1)
 15. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abadias hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abadias in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abadias de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abadias een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abadias stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadias.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abadias hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadias maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abadias veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abadias, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abadias, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abadias, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abadias met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdias
 2. Abades
 3. Abdis
 4. Abudas
 5. Abadjian
 6. Abdiaj
 7. Abadez
 8. Abdous
 9. Abdus
 10. Abidjan
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Abdes
 14. Abats
 15. Avdiaj
 16. Abbadessa
 17. Abbotts
 18. Abitz
 19. Aboites
 20. Aboytes
 21. Abts
 22. Avdic
 23. Abdk
 24. Avdić
 25. Avdija
 26. Avdijaj
 27. Avdiji
 28. Abdiaziz
 29. Abdagic
 30. Aftis
 31. Abatcha
 32. Abudoj
 33. Abdz
 34. Abdek
 35. Avtzis
 36. Aftiss
 37. Abbots
 38. Apitius
 39. Abatucci
 40. Abdeslam