Achternaam AbdisMeer weten over de achternaam Abdis is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdis in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdis leven.

De Abdis achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdis, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdis zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdis

Bekijk kaart van de achternaam Abdis

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdis ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdis draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdis die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdis vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdis zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdis onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdis in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (38)
 2. Indonesië Indonesië (17)
 3. Niger Niger (17)
 4. Kameroen Kameroen (2)
 5. Filipijnen Filipijnen (2)
 6. Canada Canada (1)
 7. Engeland Engeland (1)
 8. India India (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Pakistan Pakistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdis hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdis in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdis de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdis een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdis. Dit komt doordat de achternaam Abdis vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdis stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdis.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdis hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdis maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdis, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdis, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdis met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdus
 2. Abdias
 3. Abdes
 4. Abades
 5. Abadias
 6. Abdous
 7. Abts
 8. Avdic
 9. Abdk
 10. Abudas
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Aftis
 14. Abdiaj
 15. Abdz
 16. Abdek
 17. Abats
 18. Abadez
 19. Abitz
 20. Aboites
 21. Aubets
 22. Avdić
 23. Avdija
 24. Avdiji
 25. Abdagic
 26. Abetz
 27. Abudoj
 28. Avtzis
 29. Avdiaj
 30. Aftiss
 31. Abbots
 32. Abbotts
 33. Abdeslam
 34. Abdoussi
 35. Aboitiz
 36. Aboytes
 37. Apitz
 38. Avetik
 39. Abdeslem
 40. Abidjan