Achternaam AbdeslamMeer weten over de achternaam Abdeslam is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeslam in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeslam leven.

De Abdeslam achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeslam, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeslam zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeslam

Bekijk kaart van de achternaam Abdeslam

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeslam ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeslam draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeslam die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeslam vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeslam zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeslam onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeslam in de wereld

 1. Algerije Algerije (1972)
 2. Marokko Marokko (1601)
 3. Spanje Spanje (214)
 4. Frankrijk Frankrijk (137)
 5. België België (49)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (16)
 7. Nederland Nederland (7)
 8. Canada Canada (6)
 9. Duitsland Duitsland (5)
 10. Engeland Engeland (5)
 11. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (2)
 12. Egypte Egypte (1)
 13. Ierland Ierland (1)
 14. Italië Italië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeslam hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeslam in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeslam de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeslam een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdeslam stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeslam.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdeslam veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdeslam, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdeslam, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdeslam, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdeslam met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdeselam
 2. Abdeslami
 3. Abdesslam
 4. Abdeslem
 5. Abdesalam
 6. Abdesselam
 7. Abdesslem
 8. Abdessalam
 9. Abdeselan
 10. Abdessamad
 11. Abdessamie
 12. Abdesamad
 13. Abdessamed
 14. Abdessalem
 15. Abdisalan
 16. Abdessamia
 17. Abdes
 18. Abdessalami
 19. Abdesselem
 20. Abades
 21. Abbadessa
 22. Abdis
 23. Abdus
 24. Abdussalaam
 25. Abdessadik
 26. Abdias
 27. Abdessadek
 28. Abdiaj
 29. Abdessadki
 30. Abdek
 31. Abdessemed
 32. Abadez
 33. Abadias
 34. Abatecola
 35. Abdous
 36. Abdoussi
 37. Abts
 38. Aptekar
 39. Avedisian
 40. Aptecar