Achternaam AbdessalamiMeer weten over de achternaam Abdessalami is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdessalami in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdessalami leven.

De Abdessalami achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdessalami, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdessalami zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdessalami

Bekijk kaart van de achternaam Abdessalami

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdessalami ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdessalami draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdessalami die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdessalami vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdessalami zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdessalami onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdessalami in de wereld

 1. Marokko Marokko (136)
 2. Nederland Nederland (11)
 3. Spanje Spanje (6)
 4. België België (1)
 5. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdessalami hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdessalami in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdessalami de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdessalami een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdessalami enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdessalami stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdessalami.

 1. Abdessalam
 2. Abdeslami
 3. Abdesslam
 4. Abdesselam
 5. Abdessalem
 6. Abdesalam
 7. Abdeselam
 8. Abdeslam
 9. Abdessamad
 10. Abdessamie
 11. Abdussalaam
 12. Abdesslem
 13. Abdessamia
 14. Abdesselem
 15. Abdessadki
 16. Abdessadik
 17. Abdesamad
 18. Abdeslem
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abdisalan
 22. Abdeselan
 23. Abdessemed
 24. Abbadessa
 25. Abdoussi
 26. Abtsiauri
 27. Abd khalid
 28. Abdishakur
 29. Abd karim
 30. Abd ghani
 31. Abdes
 32. Abades
 33. Abatecola
 34. Abdikadir
 35. Abdis
 36. Abdous
 37. Abdus
 38. Avedissian
 39. Abdias
 40. Abdukarimov