Achternaam AbdeselanMeer weten over de achternaam Abdeselan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeselan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeselan leven.

De Abdeselan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeselan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeselan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeselan

Bekijk kaart van de achternaam Abdeselan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeselan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeselan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeselan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeselan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeselan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeselan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeselan in de wereld

 1. Spanje Spanje (17)
 2. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeselan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeselan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeselan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeselan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdeselan enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeselan. Dit komt doordat de achternaam Abdeselan vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdeselan stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeselan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdeselan veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdeselan, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdeselan, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdeselan, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdeselan met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdeselam
 2. Abdeslam
 3. Abdesslam
 4. Abdesselam
 5. Abdesalam
 6. Abdisalan
 7. Abdeslami
 8. Abdesslem
 9. Abdesamad
 10. Abdeslem
 11. Abdessalam
 12. Abdesselem
 13. Abdessamad
 14. Abdessalem
 15. Abdes
 16. Abdessalami
 17. Abdessemed
 18. Abades
 19. Abatecola
 20. Abbadessa
 21. Abdessamie
 22. Abdis
 23. Abdus
 24. Abdussalaam
 25. Avedisian
 26. Avedissian
 27. Abdessadik
 28. Abdias
 29. Abdessamed
 30. Abdessadek
 31. Abidjan
 32. Abd ghani
 33. Abdessamia
 34. Abadjian
 35. Abdiaj
 36. Avdysheva
 37. Abdessadki
 38. Abdek
 39. Abadez
 40. Abadias