Achternaam AbdessamiaMeer weten over de achternaam Abdessamia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdessamia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdessamia leven.

De Abdessamia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdessamia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdessamia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdessamia

Bekijk kaart van de achternaam Abdessamia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdessamia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdessamia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdessamia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdessamia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdessamia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdessamia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdessamia in de wereld

 1. Tunesië Tunesië (9)
 2. Marokko Marokko (4)
 3. Algerije Algerije (2)
 4. Frankrijk Frankrijk (2)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 6. Canada Canada (1)
 7. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdessamia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdessamia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdessamia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdessamia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdessamia enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdessamia. Dit komt doordat de achternaam Abdessamia vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdessamia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdessamia.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdessamia hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdessamia maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdessamia veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdessamia, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdessamia, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdessamia, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdessamia met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdessamie
 2. Abdeslami
 3. Abdessamad
 4. Abdessadik
 5. Abdessamed
 6. Abdeslam
 7. Abdesslam
 8. Abdesamad
 9. Abdessalam
 10. Abdessadek
 11. Abdessalem
 12. Abdessalami
 13. Abdessadki
 14. Abdessemed
 15. Abdeselam
 16. Abdussalaam
 17. Abdesselam
 18. Abdesslem
 19. Abdeslem
 20. Abdesalam
 21. Abdesselem
 22. Abbadessa
 23. Abdikadir
 24. Abdoussi
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abdisalan
 28. Abdiaziz
 29. Abd karim
 30. Abd ghani
 31. Abdagic
 32. Abd aziz
 33. Abdes
 34. Abdeselan
 35. Abades
 36. Abadias
 37. Abdis
 38. Abdous
 39. Abdus
 40. Avedissian