Achternaam AbdiajMeer weten over de achternaam Abdiaj is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdiaj in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdiaj leven.

De Abdiaj achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdiaj, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdiaj zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdiaj

Bekijk kaart van de achternaam Abdiaj

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdiaj ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdiaj draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdiaj die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdiaj vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdiaj zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdiaj onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdiaj in de wereld

 1. Albanië Albanië (131)
 2. Griekenland Griekenland (3)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdiaj hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdiaj in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdiaj de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdiaj een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdiaj stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdiaj.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdiaj hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdiaj maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdiaj, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdiaj, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdiaj met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdias
 2. Avdiaj
 3. Abadias
 4. Abdis
 5. Abdić
 6. Avdijaj
 7. Abdiji
 8. Abdous
 9. Abdus
 10. Abitz
 11. Avdic
 12. Abdk
 13. Abudas
 14. Abidjan
 15. Avdić
 16. Avdija
 17. Avdiji
 18. Abdiaziz
 19. Abadjian
 20. Abdes
 21. Abudoj
 22. Abdz
 23. Abdek
 24. Abades
 25. Abadez
 26. Abdeslam
 27. Abdikadir
 28. Aboites
 29. Aboitiz
 30. Abts
 31. Apitz
 32. Abdisalan
 33. Abdagic
 34. Abd aziz
 35. Aftis
 36. Abetz
 37. Abats
 38. Aftiss
 39. Abbots
 40. Abbotts