Achternaam AbdulmuminiMeer weten over de achternaam Abdulmumini is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdulmumini in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdulmumini leven.

De Abdulmumini achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdulmumini, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdulmumini zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdulmumini

Bekijk kaart van de achternaam Abdulmumini

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdulmumini ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdulmumini draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdulmumini die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdulmumini vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdulmumini zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdulmumini onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdulmumini in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (32897)
 2. Kameroen Kameroen (37)
 3. Engeland Engeland (3)
 4. Egypte Egypte (1)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdulmumini hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdulmumini in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdulmumini de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdulmumini een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdulmumini enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Abdelmoumni
 2. Abdelmoumen
 3. Abdul-amir
 4. Abdul-ghani
 5. Abdulghani
 6. Abdulhamid
 7. Abdulmalik
 8. Abdul amir
 9. Abdul ghani
 10. Abdulmunem
 11. Abdul muhsin
 12. Abdulmesih
 13. Abdelghani
 14. Abdelhamid
 15. Abdelmajid
 16. Abdelmalik
 17. Abdelmalki
 18. Abdul-aziz
 19. Abdul-baqi
 20. Abdul-hadi
 21. Abdul-hamid
 22. Abdul-majid
 23. Abdulahi
 24. Abdulai
 25. Abdulatif
 26. Abdulaziz
 27. Abdulhadi
 28. Abdulhakim
 29. Abdulkadir
 30. Abdulkarim
 31. Abdullahi
 32. Abdullatif
 33. Abdulnabi
 34. Abdulrahim
 35. Abdulrahman
 36. Abdelmayid
 37. Abdelouafi
 38. Abdelmonim
 39. Abdelgani
 40. Abdelhanin