Achternaam AbdykerimovaMeer weten over de achternaam Abdykerimova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdykerimova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdykerimova leven.

De Abdykerimova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdykerimova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdykerimova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdykerimova

Bekijk kaart van de achternaam Abdykerimova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdykerimova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdykerimova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdykerimova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdykerimova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdykerimova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdykerimova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdykerimova in de wereld

 1. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (2674)
 2. Rusland Rusland (39)
 3. Kazachstan Kazachstan (34)
 4. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 5. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 6. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 7. Letland Letland (1)
 8. Turkije Turkije (1)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdykerimova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdykerimova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdykerimova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdykerimova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdykerimova. Dit komt doordat de achternaam Abdykerimova vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdykerimova hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdykerimova maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdykerimov
 2. Abdukarimova
 3. Abdukarimov
 4. Abdykadyrova
 5. Abdykalykova
 6. Abdykadyrov
 7. Abdykalykov
 8. Abd karim
 9. Abatecola
 10. Abdeselam
 11. Abdikadir
 12. Abdesamad
 13. Abduzhaparova
 14. Abdessamia
 15. Avetisov
 16. Avdysheva
 17. Abbadessa
 18. Abbattista
 19. Abdeslam
 20. Abdeslami
 21. Abdessamad
 22. Abdessamie
 23. Abdis
 24. Abdous
 25. Abdoussi
 26. Aboytes
 27. Aptaker
 28. Abadgoitia
 29. Abdessadik
 30. Abdesslam
 31. Abdias
 32. Abdesselam
 33. Abd khalid
 34. Abdesslem
 35. Abdeslem
 36. Abdessamed
 37. Abdessalam
 38. Abdessadek
 39. Abdk
 40. Abdessalem